пятница, 26 января 2018 г.

VinChain

Blokkdiagram A VinChain olyan adatbázis, amely rögzíti a járművel kapcsolatos összes információt. Minden egyes jármű esetében a teljes használati idő alatt felhalmozódott információ. Ez a történet átlátható és mindenki számára hozzáférhető. Az információ pontosságának megőrzése érdekében a megosztott tároló technológiáját használják. Ez biztosítja az abszolút megbízhatóságot és az adatbiztonságot.
A VinChain projekt megoldja az aszimmetrikus információ problémáját
a használt autópiacon, így a raktár a jármű decentralizált életciklusát, változatlanul, átláthatóan, biztonságosan és megbízhatóvá teszi.
A jövőben a technológia hozzáigazítható a piac kapcsolódó szegmenseihez: építőipari gépek, jachtok, ingatlanok.
A projekt célkitűzései
A használt autók világpiaca megváltoztatása, becsületes, átlátható, megbízható és egyenlő hozzáférés biztosítása az egyes résztvevők számára.
Így történik ez:
● A vevő nem tudja teljesen megkülönböztetni egy jó autót egy rossz autóból, így hajlandó kevesebbet fizetni egy autóért. Ez csökkenti az autó átlagárát.
● Az alacsonyabb átlagár miatt az értékesített autók alacsonyabb minőségűek, ezért azok, akik jó autókat értékesítenek, elhagyják a piacot.
● Ennek eredményeképpen a piacon az áruk átlagos minősége tovább romlik, így a vevők hajlandók még kevesebbet fizetni, mint korábban. Ezért egy autó átlagára még tovább csökken. 2
● Eközben a közepes méretű autók eladják a piacot.
● Az autók minősége ismét romlik, és az átlagos összeg, amelyet a vásárlók hajlandók fizetni, arányosan csökken. Ez a ciklus addig folytatódik, amíg a vásárlók nem vásárolnak autót, mert úgy vélik, hogy mind rossz minőségűek.
● Ez a piac teljes eltűnéséhez vezet. Ez az aszimmetrikus információkkal rendelkező piacok természete. Ez a ciklus leállítható az információs aszimmetria megszüntetésével. A VinChain projekt A VinChain megoldás megoldja az aszimmetrikus információ problémáját a használt autók piacán, létrehozva a jármű életciklusának decentralizált, változatlan, átlátható, biztonságos és megbízható tárolóhelyét.
Ez a ciklus leállítható az információs aszimmetria megszüntetésével.
Megoldás: VinChain
A VinChain projekt megoldja az aszimmetrikus információ problémáját a használt autók piacán, egy decentralizált, változatlan, átlátható, biztonságos és megbízható életciklus-jármű-tárolót létrehozva.
A VinChain egy notebook adatbázisa, amely nyilvántartja a járművekkel kapcsolatos összes információt. Minden jármű esetében az információ a jármű teljes élettartama alatt felhalmozódik. Ez a történet átlátható és mindenki számára hozzáférhető.
Az információk pontosságának megőrzése érdekében elosztott memória technológiát alkalmaznak. Ez biztosítja az abszolút megbízhatóságot és az adatbiztonságot. Naponta több százezer használt gépkocsit adnak el világszerte, és minden vásárló megbízható információkat szeretne kapni az autó műszaki állapotáról. Ez fontos kérdés a biztonság, a pénzügyek és a biztonság területén.
Sajnálatos módon egyetlen gépkocsi-adatbázis sem létezik. Vannak kereskedelmi alapok, de nem oldják meg ezt a problémát. Az adatait központilag tárolják, és fennáll annak a kockázata, hogy pontatlan lesz. A kereskedelmi bázisok zárva vannak, és nem cserélnek információt egymással. Ennek eredményeképpen a gépkocsi vevője saját biztonságát kockáztatja és pénzeket veszít.
A VinChain blokk-technológia használatának előnyei:
  • A blokkhuzal képes tárolni az autók karbantartásával kapcsolatos információkat
  • A különböző felhasználók hozzáférési szintjének beállítása
  • Teljes megbízhatóság
  • Átlátható adatszolgáltatói kompenzációs rendszer
  • Az a lehetőség, hogy közvetlenül együttműködjenek az egyes piaci résztvevőkkel
  • A hálózati támadásokkal szembeni ellenállás
VinChain küldetése
Создавайте блоки с различными уровнями доступа и защиты информации.
Уровень безопасности данных должен соответствовать потребностям государственных органов.
Объедините участников автомобильной промышленности, таких как
производители, страховые компании, дилеры, семинары,
разработчики навигационных систем, в единую экосистему для
необходимости обмена данными.
Создавайте инфраструктуру и обеспечивайте прямой доступ к базе данных для каждого участника рынка.
Когда мы получаем запрос блокчин, мы ищем данные по всей цепочке, и мы создаем и передаем информацию в структурированной форме. Плата за информацию принимается членом регистра, информация которого была использована. Оба продавца и подержанные покупатели получат выгоду от устранения асимметричной информации с рынка подержанных автомобилей.

ICO

Предпродажные жетоны для ранних инвесторов
Предварительная продажа: 1–24 декабря 12 000 000 токенов будут доступны для размещения с 3-месячным запретом на продажу после окончания ICO.
Выбросы и токены продаж в ICO.
ICO будет проводиться с 22 марта по 15 апреля 2017.
Доступные способы оплаты для токенов VinChain:
● биткойн (BTC)
● Ethereal (ETH)
● Riple (XRP)
● Litecoin (LTC)
● Wave (WAVE)
● USD, EUR, Фунт стерлингов
Доступно для размещения: ток 600.000.000.
Токен будет распространен среди покупателей в течение 72 часов после завершения ICO.
Максимальная сумма инвестиций: 34 500 000 долларов США.
Itt van a VinChain első megértése további információkért, kérjük, kövesse az alábbi linket:
Et cím: 0xd2ef9F5026e789b32A0ad663342cB8CAFAF15946

Комментариев нет:

Отправить комментарий