суббота, 27 января 2018 г.

BABB är ett tillfälle att skydda dina pengar.

BABB är en ny global mikroekonomisk bank.
En modern bank ÄR Ett högteknologiskt Finansiellt institut SOM Kan betjäna eventuella komplexa affärstransaktioner OCH projekt.
Banksystemet Bygger på bankkonton (BABB) - en decentraliserad bankplattform som Använder blockchain teknik, AI, och biometrisk Teknik för attR erbjuda Någon i Världen tillgång kassorna Ett bankkonto i Storbritannien Nämnden för finansiella tjänster Med Sina Kamrater.
OBJEKT OCH TJÄNSTER ERBJUDANDEN BABB
Skicka och ta emot pengar runt om i världen med hjälp av valuta fiat och krypto.
Svart kort
Spendera Pengar på Nätet Eller crypto Fiat på Nätet och jag alla delstater Där Det används Black Card, en revolutionerande decentraliserad betalkort ÄR direkt kopplat till Ditt bankkonto BABB.
KYC Social
Anmäl alla du känner och ge dem tillgång till din bankkonto i Storbritannien endast med en smartphone.
Centralbanken i centralbanken
BAX, original BABB-räknare, Kommer göra det möjligt FÖR centralbanken ATT utfärda syndikering Egen Digital Valuta FÖR ATT stimulera lokal mikroekonomi. Lokal digital valuta erbjuder medborgare tillgång till internationella penningöverföringar och betalnings gateways.
Gå till plattformen
Varje företag kan få en stödd valuta överallt i världen.
ANVÄNNING AV BLOCK BLOCK ACCOUNTANTS (BABB)
Med hjälp av BABB-ansökan kan du öppna en bankkonto i Storbritannien från var som helst i världen, utvinna självmord och uttala en lösenordsfras. När du väl har gått in i BABB-ekosystemet blir du din egen bank. Den som har en smartphone och en Internetanslutning kan delta i den globala BABB-marknaden.
You can send money to other BABB users anywhere in the world at once and at almost no cost. Välj bara det belopp du vill skicka och personen du vill skicka och bekräfta överföringen med ditt digitala ID.
Som bank kan du byta valuta direkt utan mellanhand. It's cheaper, faster and easier than doing it in another way. Välj först hur mycket pengar du vill byta ut och välj önskad valuta. BABB hittar omedelbart alla runt där du kan hitta en partner och hjälper dig att kontakta. Om du vill fortsätta, tryck och gör det hänt.
Informationstekniken spelar en viktig roll i den globala förändringen i bankverksamheten. Under
 de SENASTE Åren Informationssystem och teknik FÖR ATT används Främst automatisera Insamling OCH AV Bearbetning Bank, åtminstone planering FÖR OCH I Styrning bankir OCH SOM Ett betraktas Satt ATT Minska Manuellt Arbete och Minska bankkostnader. Idag Har informationsteknik blivit den drivande Kraften Bakom de radikala strukturförändringar i bankverksamheten. De övervinna Tid och Rum, öppna bank Dygnet runt tillgång till alla geografiskt avlägsna Marknader.
Samtidigt förlorar de traditionella konkurrensfördelarna Hos bankir - mångfacetterade, långsiktiga kontakter Med Kunder and Ett utvecklat filialnät - Delvis deras betydelse. Det finns en ny nivå av kunder som vi använder Internetbanktjänster. Naturen hos bankens kommunikation med dessa kunder skiljer sig mycket från den traditionella. Moderna multimediaverktyg GER en virtuell, interaktiv kommunikation Mellan banken OCH Kunden, gradvis SOM Ersätter personlig kommunikation Med Honom.
Teknik i online Lage Vilket GER marknadens Insyn, Gor Det möjligt FÖR kunderna ATT välja de Mest lönsamma tjänsterna FÖR DEM Utan Mycket ansträngning OCH Tid, Vilket minskar möjligheterna FÖR bankerna ATT prishandla.
Användare Kommer ATT kunna skicka Pengar till Någon Annan BABB-Användare någonstans i Världen direkt OCH Praktiskt Taget gratis.
Användaren behöver Bara välja Det Belopp SOM Kunden Vill skicka and Identiteten på den person som SOM Kunden Vill överföra Pengar and bekräfta transaktionen Med Hjälp AV Ett Digitalt ID.
OKEN BABB
Token BAX är källkursen för BABB-plattformen. Deltagare i tokenhandlare kan köpa och behålla denna valuta och njuta av en stor plattformsvärde.
About du Vill Veta about attR sälja polletter Babb, kan-du registrera gräva efter attR delta jag Vårt brokiga innan DEN 5 oktober Eller Gå ICO Med G Var kanal Telegram (https://t.me/babb_official) and disharmoni server ( https: // discordapp com / inbjudan. / pk7Ss6Z ).
LÖPANDE FÖRDELNING
ANVÄNDNING AV Fonder
KONFERENSSIDAN: NOVEMBER
Onsdag 1 - fredag ​​3 => Bikpo - Seoul, Sydkorea
Look at us: BABB talar at the conference, Rushd talks on the main stage on Wednesday and perform at Global Startup Battle on Thursday. Biljett: http://bit.ly/babbatbixpo
Tisdag 7 - Onsdag 8 => Finovate ASIA - Hong Kong
Titta på oss: Rushd i panelen diskuterar P2P-poäng. Biljett: http://bit.ly/babbatfinovate
Fredag ​​10 => 2: a årliga blockchain konferens - Hong Kong
Titta på oss: BpBB och etiketten Rushd. Biljett: http://bit.ly/babbathongkong
Lördag 11 => Konferens Blockchain och Cryptocurrency - Tokyo, Japan
Look at us. Biljett: http://bit.ly/babbintokyo
Måndag 13 - Fredag ​​17 => Fintech Festival Singapore, Singapore
Titta på oss: TBC. Biljett: http://bit.ly/babbinsingapore
TIDSPLAN SCHEDULE
Vi håller möten i varje stad som vi besöker. För ATT organisera Ett möte i en AV de Städer SOM VI besöker, Vänligen Kontakta Adam på adam@getbabb.com. Du Kan tillgängliga Gå Med i Kanalen Meddelande FÖR attR Hålla Jamna Steg Med de SENASTE Meddelanden och engagera sig i Samtal Med laget BABB (https://getbabb.com/) och Alla har Ett intresse Nämnden för Vårt projekt.
BABB-färdplanen kan konfigureras på https://getbabb.com/roadmap
Mer om projektet:

Комментариев нет:

Отправить комментарий