суббота, 27 января 2018 г.


HEMLÅN

Decentraliserade plattformar and kryptoföretag växer Snabbt Inom NÅGRA Dagar, Vilket Framgår av tillväxten AV Företag Inom kryptoinvesteringsindustrin. Hem Lån here for Att bli en AV de kompetenta deltagarna i this Bransch, i Amnet for en tillförlitlig fastighetsplattform i Stor skala, har tilltala potentiella Investerare Eller potentiella Användare SOM Inte Har registrerat sig dar.
Det Räder ingen tvekan Om att vissa torv kriptovye Företag misslyckas i DEN konkurrensutsatta värld AV Investeringar, eftersom Det integre ÄR möjligt attR Hantera prestanda and Bristen på Erfarenhet Inom This Lokalitet, Vilket Får dem attR Falla OCHj misslyckas, män available Detta ar en Naturlig process as erfarna investerare eller nätverk som tillhandahåller kommersiell kryptografisk kryptering.
Fördelarna Med Ett idealiskt ekosystem FÖR kryptografiska Företag - Det ÄR Ett problem SOM företaget Kampar for en løsning i kriptovalyutnoy industrin tenderar ATT överträffa Sina konkurrenter. Inom en Snar FRAMTID, OCH jag linje Med den Globala Kroppen AV forskningsstatistik enligt de närmaste Åren i Branschen kryptografiska Områdes växer Snabbt, Vilket Kan Kannas NÅGRA bra sökmotorer gratis Kryptering Eller GENOM ATT Investera i Ett projekt-baserad plattform blokchin.
Säker insamling, lagring och fördelning av medel och undviker oförutsedda förluster. Plattformen delar projektets finansiering i steg med temporär blockering av medel avsedda för nästa steg. Röstning som ett sätt att bedclass projektets genomförbarhet i varje steg. Investerare får finansiera projektet när som helst i sin helhet, och antalet omgångar som han väljer kommer att överföras till honom.
Om bostadslån
Enligt dokumentet har Home Loans mer än 1,6 miljarder människor i världen inte egna hem. Bostäder is an integral part of the supply of people, and housing sector in recent years after the 2008 financial crisis, facing a low level.
Sedan bostadsbubblan 2008 har banken varit tveksamma och hårdare när det gäller att tillhandahålla hypotekslån. There are different aspects that are considered before giving any credit together with the borrower's reliability.
De viktigaste lånen syftar till att utrota en strikt kreditpolitik genom att genomföra ett peer-to-peer-nätverk med en blockkedja. Detta ger människor möjlighet att enkelt komma åt de lån de behöver för att köpa egna hem.
En utlänning är inte bara lätt att få ett hus utomlands, för ibland är det inte tillräckligt med pengar. Jag det här fallet är också inte så villigt att ge medel till en utlänning, eftersom det kommer att vara en risk. Dessutom varierar reglerna för lån från land till land. Detta projekt, som hemlån, kan ge människor hjälp.
På Grund AV den ökade tillgängligheten Kommer hypotekslånsplattformen  ATT locka fler Kunder and Kommer därför ATT kunna erbjuda en Relativt lagre RÄNTA mottagare än bankerna. 
Internationella kreditplattformen för Den Fastigheter HEMLÅNAR av GER Olika Typer AV LAN, till Applicability:
 1. Lån till Bostäder i uppförande. 
2. Lån för sekundär bostad. 
3. Lån till kommersiella fastigheter. 
4. Lån för inköp av mark. 
5. Lån för egen fastighet.
FÖRDELAR
 * KREDIT FÖR HEM till Kryptologernas Samhälle: Skapande AV kryptosystem. 
HEM FÖR Företag *: Lockar Gamla och Nya är Kunder SOM återvänder  
* HEM FÖR människor: Möjlighet ATT KOPA Fastigheter Utan ATT använda traditionella Methods SOM en bank  
* HUSKREDIT För EN lokal partner: en global affärsskala
För ATT SKAPA bostadslån-Plattformen OCH Utveckla verksamheten på global Nivå beslutade Vårt lag ATT genomföra en ICO. Framgångsrik ICO GÖR Det möjligt FÖR oss ATT Snabbt SKAPA Produkter and tjänster and Kommer available ATT främja Utveckling på internationella Marknader.
Jag utvecklar hela USA eller ens i världen, beräknat i stort antal, minskar många marknader, eftersom de inte har olika idéer och kreativitet. Män HOME LOANSONCE kommer återigen med medika för fastighetshandel. Fastighetsproblem över hela världen inkluderar:
  1. Tillgång till anständigt boende är universell rättighet för varje person. Under tiden fånga 1,6 miljarder människor i världen. 
    - uppfyller inte minimikraven  
    - negativ kredithistoria eller brist på kredithistoria. 
    - Hög kreditbelastning. 
    - Låg inkomstnivå. Bedrägeri. 
    - Skulder i administrativt eller straffrättsligt ansvar.
  2. Bankerna är ovilliga att kommunicera med utländska kunder med hög risknivå. En Av de FRAMSTÅ orsakerna till ATT du Får Ett inteckning ÄR Ett hemligt Brev från VÄRLDENS största bank, SOM du Måste ange SOM betalningsklient.
Källa: https://www.facebook.com/HLCoin/
Från bostadslån Lösningen-Plattformen:
 Som en Plattform FÖR Investering runt Om i fastighetslån i Världen, Byggs den på Ethereal-Plattformen. HLCoin Token-Plattformen Kommer Att vara utrustad Med fastigheter OCH Kommer ATT säljas på Krypto-börser. Bostadslån-plattformarna Använder avancerade Algorithms Nämnden för attR förutsäga kreditvärdigheten HOS alla Kunder, and in Bara 20 Minuter kan-låntagarna fa SITT første LAN-anslutning för attR KOPA fastigheter i Sina liv from deras smartphone.
Alla kunder kan betala mindre intresse och ha högre kreditvärdighet om de är mer benägna att använda vår plattform. Alla stora data och totala lån sparas i Blockchain. Tusentals Investerare Har tillgång till miljontals Nya Kunder, SOM VI Satta i världsekonomin, and miljontals människor Kommer ATT kunna KOPA fastigheter SOM Helst i Världen.
Erbjudande TOKENS
Håla første etappen AV projektet ÄR token HLCoin tills ICO, SOM inleds DEN 29 november OCHj avslutas DEN 29 December (1 HLCoin bonus = $ 0,5 + 50%)  
* AV-håla Andra Fasen projektet crowdsale (1 HLCoin = $ 1 + 3 bonus )  
* Under HLCoin tolpyleale kommer samla 150.000.000 tokens och säljs till en snabb pris. Initialt pris: Priset på token är satt till 1 US dollar - 1 HLC-token.
TOKEN Spridd:
 grundare - 8%  
Guide - Reward 4%  
-  
IR rapporter 3% - 85%  
bonus för Den Den første investeraren enligt Inledande erbjudandet token (ytterligare token tillsatt Nämnden för attR KOPA):  
Bonus PRE-ICO + 1- 50% 3 Dagar - bonus 25% 3-9 Dagar - + 20% bonus 9-18 Dagar - bonus + 10% 18-31 Dagar - bonus + 5%  
Lösning GER sv plattform bostadslån: 
as en plattform Nämnden för Investeringar i fastigheter, säkrade Lån runt about i Världen, Byggs på grundval AV-håla eteriska Plattformen. HLCoin Token-Plattformen Kommer Att vara utrustad Med fastigheter OCH Kommer ATT säljas på Krypto-börser. Bostadslån-plattformarna Använder avancerade Algorithms Nämnden för attR förutsäga kreditvärdigheten HOS alla Kunder, and in Bara 20 Minuter kan-låntagarna fa SITT første LAN-anslutning för attR KOPA fastigheter i Sina liv from deras smartphone.
Alla kunder kan betala mindre intresse och ha högre kreditvärdighet om de är mer benägna att använda vår plattform. Alla stora data och totala lån sparas i Blockchain. Tusentals Investerare Har tillgång till miljontals Nya Kunder, SOM VI Satta i världsekonomin, and miljontals människor Kommer ATT kunna KOPA fastigheter SOM Helst i Världen.
Vart ett land där en komplex för att få en mörkbulgarien  

 Fastränta: 11%. 
 Ränta på lånet: 
 up to 70%  Loan term: up to 25 years. 
Tjeckien  
 Snabb RÄNTA: 5%  
 Ränta på Lan: Upp till 60%  
 Lånetid: Upp till 35 år. 
Schweiz. 
 Räntesatsen är 4,5%. 
 Upr till 50%. 
 Lånetid: upp till 10 år. 
Australien  
 Snabb RÄNTA: 3,5%  
 Ränta på Lan: upp till 60%  
 Lånetid: upp till 25 år. 
Storbritannien  
 Snabb RÄNTA: 2-4,5%  
 Ränta på Lanet: upp till 70%  
 Lånets löptid: 5 from år.
Den minsta mängden Bolån i Foggy Albion ÄR £ 100,000, Brittiska banker väljer Inte program SOM ÄR Mindre mottagare än 1 miljon kronor. Ett sådant lån till ett finansiellt institut är helt enkelt olönsam. Närs Det Galler låntagaren ÄR this situation Inte särskilt bra, eftersom Chansen ATT fa en inteckning för EN ekonomiklasslägenhet ÄR Mycket lagre en Om fonden Ska finansiera elitfastigheter. Officiellt kan-ryssarna fa sv inteckning Med sv RÄNTA på 2 till 4,5% per år and Ett femårigt  låneavtal Med Möjlighet till ytterligare Förlängning av villkoren i de reviderade villkoren. 
LÄNDER SOM KAN HJÄLPA MORTGAGES  
Thailand
 Very often Asian countries, including Thailand (popular among investors and lowering of votes), give only local residents. Upptäck vad som gäller fidel fetter et al. Intestinal måste låntagaren först få uppehållstillstånd eller till och med medborgarskap. 
Nederländerna  
 Ett av villkoren för att få ett lån i Nederländerna är behovet av att generera inkomster i EU-länderna. Om sökanden har ett sådant privilegium, har han en chans, annars måste han bara förlita sig på sina egna resurser. 
Norge  
 norge ÄR Det Inte tydligen populäraste landet FÖR ATT fa en utlänningar inteckning, män Om en Sådan önskan fortfarande uppstår Måste låntagaren bevisa sin INKOMST i EU-REGIONEN. 
Italien 
 I Italien är situationen med hypotekslån ännu mer komplicerat. It is necessary not only to open an account with a local bank but also actively use it, and also have properties on the Apennine peninsula or in the euro area. Some Italian banks only grant loans to citizens who have a valid residence permit. 
Japan  
 från boxar NÅGRA bankir specialiserar SOM på sig är utlåning tills jag utlänningar Japan and I de flesta falla för ATT erhålla hypotekslån Måste de ha storlek permanent bostad ENS Nationalitet Eller i landet. 
Våra lösningar  
A. Skapa en internationell kreditplattform med hjälp av open source-resurser baserad på kedjeblockets teknik. 
B. Ge privata investerare tillgång till stora mängder data. 
C. Minst 500 000 och högst 50 miljoner US-dollar.
För att få mer information och gå med i det aktuella projektprojektet, följ dessa länkar:
Webbplats: http://home-loans.io/
 av Ann Ämne: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2479111.0
 Facebook: https://www.facebook.com/HLCoin/
 Twitter: https: // twitter.com/HomeLoansCoin/  
Vit Papper: http://home-loans.io/White_Paper_ENG.pdf

Комментариев нет:

Отправить комментарий