суббота, 27 января 2018 г.

BABB är ett tillfälle att skydda dina pengar.

BABB är en ny global mikroekonomisk bank.
En modern bank ÄR Ett högteknologiskt Finansiellt institut SOM Kan betjäna eventuella komplexa affärstransaktioner OCH projekt.
Banksystemet Bygger på bankkonton (BABB) - en decentraliserad bankplattform som Använder blockchain teknik, AI, och biometrisk Teknik för attR erbjuda Någon i Världen tillgång kassorna Ett bankkonto i Storbritannien Nämnden för finansiella tjänster Med Sina Kamrater.
OBJEKT OCH TJÄNSTER ERBJUDANDEN BABB
Skicka och ta emot pengar runt om i världen med hjälp av valuta fiat och krypto.
Svart kort
Spendera Pengar på Nätet Eller crypto Fiat på Nätet och jag alla delstater Där Det används Black Card, en revolutionerande decentraliserad betalkort ÄR direkt kopplat till Ditt bankkonto BABB.
KYC Social
Anmäl alla du känner och ge dem tillgång till din bankkonto i Storbritannien endast med en smartphone.
Centralbanken i centralbanken
BAX, original BABB-räknare, Kommer göra det möjligt FÖR centralbanken ATT utfärda syndikering Egen Digital Valuta FÖR ATT stimulera lokal mikroekonomi. Lokal digital valuta erbjuder medborgare tillgång till internationella penningöverföringar och betalnings gateways.
Gå till plattformen
Varje företag kan få en stödd valuta överallt i världen.
ANVÄNNING AV BLOCK BLOCK ACCOUNTANTS (BABB)
Med hjälp av BABB-ansökan kan du öppna en bankkonto i Storbritannien från var som helst i världen, utvinna självmord och uttala en lösenordsfras. När du väl har gått in i BABB-ekosystemet blir du din egen bank. Den som har en smartphone och en Internetanslutning kan delta i den globala BABB-marknaden.
You can send money to other BABB users anywhere in the world at once and at almost no cost. Välj bara det belopp du vill skicka och personen du vill skicka och bekräfta överföringen med ditt digitala ID.
Som bank kan du byta valuta direkt utan mellanhand. It's cheaper, faster and easier than doing it in another way. Välj först hur mycket pengar du vill byta ut och välj önskad valuta. BABB hittar omedelbart alla runt där du kan hitta en partner och hjälper dig att kontakta. Om du vill fortsätta, tryck och gör det hänt.
Informationstekniken spelar en viktig roll i den globala förändringen i bankverksamheten. Under
 de SENASTE Åren Informationssystem och teknik FÖR ATT används Främst automatisera Insamling OCH AV Bearbetning Bank, åtminstone planering FÖR OCH I Styrning bankir OCH SOM Ett betraktas Satt ATT Minska Manuellt Arbete och Minska bankkostnader. Idag Har informationsteknik blivit den drivande Kraften Bakom de radikala strukturförändringar i bankverksamheten. De övervinna Tid och Rum, öppna bank Dygnet runt tillgång till alla geografiskt avlägsna Marknader.
Samtidigt förlorar de traditionella konkurrensfördelarna Hos bankir - mångfacetterade, långsiktiga kontakter Med Kunder and Ett utvecklat filialnät - Delvis deras betydelse. Det finns en ny nivå av kunder som vi använder Internetbanktjänster. Naturen hos bankens kommunikation med dessa kunder skiljer sig mycket från den traditionella. Moderna multimediaverktyg GER en virtuell, interaktiv kommunikation Mellan banken OCH Kunden, gradvis SOM Ersätter personlig kommunikation Med Honom.
Teknik i online Lage Vilket GER marknadens Insyn, Gor Det möjligt FÖR kunderna ATT välja de Mest lönsamma tjänsterna FÖR DEM Utan Mycket ansträngning OCH Tid, Vilket minskar möjligheterna FÖR bankerna ATT prishandla.
Användare Kommer ATT kunna skicka Pengar till Någon Annan BABB-Användare någonstans i Världen direkt OCH Praktiskt Taget gratis.
Användaren behöver Bara välja Det Belopp SOM Kunden Vill skicka and Identiteten på den person som SOM Kunden Vill överföra Pengar and bekräfta transaktionen Med Hjälp AV Ett Digitalt ID.
OKEN BABB
Token BAX är källkursen för BABB-plattformen. Deltagare i tokenhandlare kan köpa och behålla denna valuta och njuta av en stor plattformsvärde.
About du Vill Veta about attR sälja polletter Babb, kan-du registrera gräva efter attR delta jag Vårt brokiga innan DEN 5 oktober Eller Gå ICO Med G Var kanal Telegram (https://t.me/babb_official) and disharmoni server ( https: // discordapp com / inbjudan. / pk7Ss6Z ).
LÖPANDE FÖRDELNING
ANVÄNDNING AV Fonder
KONFERENSSIDAN: NOVEMBER
Onsdag 1 - fredag ​​3 => Bikpo - Seoul, Sydkorea
Look at us: BABB talar at the conference, Rushd talks on the main stage on Wednesday and perform at Global Startup Battle on Thursday. Biljett: http://bit.ly/babbatbixpo
Tisdag 7 - Onsdag 8 => Finovate ASIA - Hong Kong
Titta på oss: Rushd i panelen diskuterar P2P-poäng. Biljett: http://bit.ly/babbatfinovate
Fredag ​​10 => 2: a årliga blockchain konferens - Hong Kong
Titta på oss: BpBB och etiketten Rushd. Biljett: http://bit.ly/babbathongkong
Lördag 11 => Konferens Blockchain och Cryptocurrency - Tokyo, Japan
Look at us. Biljett: http://bit.ly/babbintokyo
Måndag 13 - Fredag ​​17 => Fintech Festival Singapore, Singapore
Titta på oss: TBC. Biljett: http://bit.ly/babbinsingapore
TIDSPLAN SCHEDULE
Vi håller möten i varje stad som vi besöker. För ATT organisera Ett möte i en AV de Städer SOM VI besöker, Vänligen Kontakta Adam på adam@getbabb.com. Du Kan tillgängliga Gå Med i Kanalen Meddelande FÖR attR Hålla Jamna Steg Med de SENASTE Meddelanden och engagera sig i Samtal Med laget BABB (https://getbabb.com/) och Alla har Ett intresse Nämnden för Vårt projekt.
BABB-färdplanen kan konfigureras på https://getbabb.com/roadmap
Mer om projektet:

Repux

decentraliserad datamarknad

RepuX ÄR en plattform FÖR protokollnivå Där Olika Typer AV oföränderliga uppgifter Kan säljas OCH bytas ut Mellan Olika överskådlig taggar OCH Enskilda användarpartier. Kombinera FLERA decentraliserade avancerade teknologier SOM ipfs, Sia OCH Ethereum / EOS, SAMT-sv eventuell uppgradering kassorna Ett anpassat högpresterande Blocket. GENOM attR SKAPA-and tillåta överföring AV Vardens och uppgifter direkt Mellan Kamrater Med Hjälp AV-protokollet tillåter RepuX attR SKAPA datadelningskapacitet Nämnden för Enskild OCH företagsanvändare OCH aggregerad uppgifter SOM SOM Integre existerar på den nuvarande Marknaden. Denna direkta och Snabba överföring AV Värde via REPUX-token Kommer attR SKAPA Värde för data skapare, Inklusive individer och därigenom eliminera behovet AV mellanhänder och mellanhänder Inom FLERA sektorer. Den officiella Hemsidan Besökhttps://repux.io/
Hur det fungerar:
· Företag säljer anonyma uppgifter och tjänar toks Refux
· Utvecklar köper data för att träna maskininlärningsalgoritmer
· Utvecklare säljer sedan sina smarta applikationer tillbaka till företag för en bättre affärslösning
RepuX, sv blockbaserad plattform as ÄR utformad SMA and medelstora Företag (SMF) för attR Optimera deras uppgifter på När de används Tillsammans Med utvecklare, motsvarar integre Någon AV DEM. Projektet ÄR NÄSTAN redo and lysdioder AV Ett specialteam AV experter and grundare SOM arbetar Med this Innovativa and Väldigt Välkomna Lösning för framtiden. Och så kommer vi inte att begå några av de tre ovannämnda fel.
Beslutet från RepuX Har Redan börjat. Han Kommer ATT lansera sin plattform SMA OCH medelstora Vid Ett TILLFÄLLE ATT Borja Ladda uppgifter Med potentiella användningsfall SOM Kommer ATT Följa Med dem till deras utvecklare utforskade ... Man RepuX Passar ii den övergripande ekonomin?

problem

Data är guld i den moderna digitala ekonomin. Stora OCH Små Företag ÄR beroende AV tillgång till data för målkunder, produktförbättring OCH Affärsutveckling, män Insamling AV Massiva dataset tar Tid.
Dessutom Har Små and medelstora Företag Inte tillgång till The same Stora dataset SOM Stora, världsberömda Företag!
Å Andra Sidan, Mindre Företag tenderar attR ha Mindre and meren Specialiserade datamängder as Kommer Att vara till fö Hjälp Nämnden för utvecklare and Andra Företag, män i Dagens Digitala ekonomin ÄR integre Säker and EFFEKTIV MEKANISM FÖR monetarisering AV datautbyte.

Lösningen

RepuX uppmuntrar Små och medelstora Företag ATT dela uppgifter Med utvecklare GENOM-belöningar Med RepuX-tokens. Utvecklare och Andra intressenter Kan lita på kvaliteten på dataseten på RepuX-Plattformen, eftersom ryktebedömningar bestäms AV dataköpare.

Försäljning av tokens RepuX

Upp till 500.000.000 REPUX-tokens finns tillgängliga.
  • Preliminär försäljning: från 17 november 2017 till 23 januari 2018.
  • Primärförsäljning: från 6 februari 2018 till 9 mars 2018.
Betalning kan ske i ETH, BTC, XBT och USD via banköverföring
portföljer som stöds för Token Försäljning inkluderar MyEtherWallet, Mist-Ethereum plånbok, Metamask, Paritet, imToken, Ledger, Trezor och Andra.
Försäljning
sjutton november 2017/2 UTC UTC till 23 januari 2018/2
Token Sale
Kommer attR paga framgår Enligt sv-dagarsperiod från 31 6 2018 FEBRUARI PA 9 mars 2018. Dessa RunDor Fortsätter upp Tills Ett tak på 33,1 Miljoner. USD-träff eller slutrundan löper ut. Som en del AV försäljningen Token kan- REPUX Kopas i utbyte avgiftsbelagd ETH, BTC Eller via banköverföring till Betalning AV åtminstone US $ 100 (Eller motsvarande 100 dollar per BTC Eller ETH). Under den preliminära försäljningen är minimibeloppet $ 30.000.
Tecken på Standard:
ERC20 token Leverans: 500.000.000 tokens Sålda
Pris: $ 0.20 Den per REPUX.
Token försäljning slutar den 9 mars 2018
Startdatum: 6 februari 2018 / 17:00 UTC
Slutdatum: 9 mars 2018 / 17:00 UTC
häftpistol Hart 100 33
000 dollar mössa Mjuk: 1.000.000 USD
Betalning accepterar ETH av The BTC, UT USD banköverföring OCH
FÖR ATT stödja plånböcker till Salu token Innehåller MyEtherWallet, Mist-Ethereum Plånbok Meta Masker , Paritet, ImToken, Ledger, Tresor OCH Andra.
Var säker på att besöka webbplatsen för att personligen se informationen!
Webbplats: https://repux.io/

CompositeCoin

http://www.compositecoin.io/en
Varje dag i världen finns tusentals nya idéer som inte kan hitta sin verklighet. Varje dag tänker hundratals människor om var de ska investera sina pengar. Det finns många projekt, men jag vill investera i beprövade, vilket kommer att ge vinst. Investeringar är som en lotto, du inte vet vad kommer att ge lycka till. Ta åtminstone en investerare Yuri Milner. Ett av de rikaste i Ryssland, som är på 32: e plats i den ryska listan över Forbes. Han tjänar genom att "spendera pengar". Han investerar sina medel i Internetprojekt, vetenskaplig välgörenhet. Män inte alla investerare investerar i stående projekt. Charles Steadman är en bra skott för kontrast. Denna investerare lyckas med fyra fonder, inkluderade i 10 ku av de värsta fonderna. Hans affärer gick så illa, att han kunde förlora en stor summa pengar insättare i den gyllene tiden på den amerikanska fondmarknaden. "Du måste ha en hajflair för sådana saker", säger du. Och vad händer om det fanns en plattform där det redan skulle finnas bevisade projekt med minimala risker? Så vad gör det möjligt att välja värdiga projekt?
CompositeCoin är den kommande elektroniska plattformen, the aim of which is to reconcile entrepreneurs and investors in an innovative way. Det är skapat av ett team av entreprenörer som försöker hjälpa företagare att inse sina innovatörer. It will be profitable platform for those who want to attract investment, as well as for investors, because the goal is for both parties to spend so little time and money on the investment process. It will also be a platform that reduces the risks for investors and provides guidance to entrepreneurs. In other words, this is a way for both entrepreneurs and investors to facilitate the entire investment process.
Vad gör CompositeCoin Annorlunda from Andra projektaggregatörer ÄR ATT de HAR lagt till kvalificerade experter i en tidskrävande and dyr investeringsprocess. Plattformen kommer att ge både en teknisk expert och en affärsexpert. På så sätt kan vi utvärdera både vetenskapliga och kommersiella aspekter av innovation. Företagare som letar efter investerare kommer till stor nytta av expertutlåtanden om sina projekt. Inte bara får de mentorskap, men projektet kommer att betraktas som en lovande expert på detta område. Detta ger en stor fördel i processen för att hitta rätt investerare. Samtidigt Kommer investeraren ATT dra Nytta AV expertbedömningen, eftersom riskerna Kommer ATT minskas, Liksom den Tid SOM spenderas på ATT Söka Ett projekt FÖR Investeringar.
CompositeCoin-plattformen använder ICO-mekanismen för att locka till sig investeringar. Detta innebär att investeraren kommer att förses med kryptocoyin, med andra ord en symbol, i utbyte mot investeringar. När en investerare har hittat ett projekt på plattformen kommer han eller hon att kunna köpa tokens som ett sätt att investera. CompositeCoin är en plattform som bara accepterar innovativa projekt av realekonomin. Med hjälp av blockchain-tekniken minimerar plattformen kostnaden för atthehera investeringar och minskar också investeringskostnaden.

TEKNOLOGI

  • Investeraren
  • Företag som har skrivit i ICO
  • Experten
Det föreslagna investeringsprojektet granskades och uppnåddes genom investeringsbedömning av kvalificerade specialister. This makes it possible to significantly reduce investor risk when investing capital.
Eventuella portföljinvesteringar i utvalda projekt för utvalda prioriteringar: utvecklingsstadiet, branschfokus etc. Denna diversifieringsstrategi gör investeringar tillgängliga för olika investerare, inklusive. har ingen utbildning och ingen speciell erfarenhet.
Plattformsfunktionen combines necessary service components and user friendliness. Plattformens intuitiva struktur gör investeringsprocessen enkel och logisk.

CMN TOKEN

Laddning för  
token: CMN $ 0,5 för en  
extra kostnad ICO Token:  
CMN 1 $ per ICO
  • IC Startdatum: 13 januari 2018-31 januari 2018  
    Bonusprogrammet för den ursprungliga köparen av token är inte angivet. 

    • Minsta kostnad: $ 0,2 miljoner. USA  
    • ICO: s huvudmål: 0,5 miljoner. USA  
    • Maximal kostnad: 1 miljon USD. USA  
    ICO Datum:  
    1 mars 2017 - 30 mars 2017

     • Minimikostnad: 1 miljon dollar. USA  
    • ICO: s huvudmål: 5 miljoner. USA  
    • Maximal kostnad: 10 miljoner US-dollar

Vägkarta

Mars - Juli 2017 - Utveckling av begreppet plattform "CompositeCoin"; 
Augusti - Oktober 2017 - Förberedelse inför ingången till Preyko; 
November 2017 - börjar med reklamföretaget "Preyko"; 
December 2017 - början av Preico; 
Januari 2017 - Februari 2018 - Skapa en prototypplattform; 
Mars 2018 - börjar ICO; 
April 2018 - ingången till affären "CompositeCoin". Funktion av den fortsatta utvecklingsplattformen; 
Maj 2018 - lansering av "CompositeCoin" plattformen; 
Augusti 2018 -50 grundades först ett innovativt projekt; 
Januari 2019 -500 sätter ett innovativt projekt. 
Mars 2019 - Börja valutahandel för att säkerställa maximal likviditet av publicerade tokens.
CompositeCoin-plattformen använder ICO-mekanismen för att locka till sig investeringar. Det betyder att investerare kommer att förses med kryptocoyin, det vill säga en token, jag utbyte mot investeringar. När en investerare har hittat ett projekt på plattformen kan han köpa tokens som ett sätt att investera. CompositeCoin är en plattform som bara tar emot innovativa projekt från den reala ekonomin. Med hjälp av blockchain-tekniken kommer denna plattform att minimera kostnaden för attraktiva investeringar och minska investeringskostnaderna.

CompositeCoin

http://www.compositecoin.io/en
Varje dag i världen finns tusentals nya idéer som inte kan hitta sin verklighet. Varje dag tänker hundratals människor om var de ska investera sina pengar. Det finns många projekt, men jag vill investera i beprövade, vilket kommer att ge vinst. Investeringar är som en lotto, du inte vet vad kommer att ge lycka till. Ta åtminstone en investerare Yuri Milner. Ett av de rikaste i Ryssland, som är på 32: e plats i den ryska listan över Forbes. Han tjänar genom att "spendera pengar". Han investerar sina medel i Internetprojekt, vetenskaplig välgörenhet. Män inte alla investerare investerar i stående projekt. Charles Steadman är en bra skott för kontrast. Denna investerare lyckas med fyra fonder, inkluderade i 10 ku av de värsta fonderna. Hans affärer gick så illa, att han kunde förlora en stor summa pengar insättare i den gyllene tiden på den amerikanska fondmarknaden. "Du måste ha en hajflair för sådana saker", säger du. Och vad händer om det fanns en plattform där det redan skulle finnas bevisade projekt med minimala risker? Så vad gör det möjligt att välja värdiga projekt?
CompositeCoin är den kommande elektroniska plattformen, the aim of which is to reconcile entrepreneurs and investors in an innovative way. Det är skapat av ett team av entreprenörer som försöker hjälpa företagare att inse sina innovatörer. It will be profitable platform for those who want to attract investment, as well as for investors, because the goal is for both parties to spend so little time and money on the investment process. It will also be a platform that reduces the risks for investors and provides guidance to entrepreneurs. In other words, this is a way for both entrepreneurs and investors to facilitate the entire investment process.
Vad gör CompositeCoin Annorlunda from Andra projektaggregatörer ÄR ATT de HAR lagt till kvalificerade experter i en tidskrävande and dyr investeringsprocess. Plattformen kommer att ge både en teknisk expert och en affärsexpert. På så sätt kan vi utvärdera både vetenskapliga och kommersiella aspekter av innovation. Företagare som letar efter investerare kommer till stor nytta av expertutlåtanden om sina projekt. Inte bara får de mentorskap, men projektet kommer att betraktas som en lovande expert på detta område. Detta ger en stor fördel i processen för att hitta rätt investerare. Samtidigt Kommer investeraren ATT dra Nytta AV expertbedömningen, eftersom riskerna Kommer ATT minskas, Liksom den Tid SOM spenderas på ATT Söka Ett projekt FÖR Investeringar.
CompositeCoin-plattformen använder ICO-mekanismen för att locka till sig investeringar. Detta innebär att investeraren kommer att förses med kryptocoyin, med andra ord en symbol, i utbyte mot investeringar. När en investerare har hittat ett projekt på plattformen kommer han eller hon att kunna köpa tokens som ett sätt att investera. CompositeCoin är en plattform som bara accepterar innovativa projekt av realekonomin. Med hjälp av blockchain-tekniken minimerar plattformen kostnaden för atthehera investeringar och minskar också investeringskostnaden.

TEKNOLOGI

  • Investeraren
  • Företag som har skrivit i ICO
  • Experten
Det föreslagna investeringsprojektet granskades och uppnåddes genom investeringsbedömning av kvalificerade specialister. This makes it possible to significantly reduce investor risk when investing capital.
Eventuella portföljinvesteringar i utvalda projekt för utvalda prioriteringar: utvecklingsstadiet, branschfokus etc. Denna diversifieringsstrategi gör investeringar tillgängliga för olika investerare, inklusive. har ingen utbildning och ingen speciell erfarenhet.
Plattformsfunktionen combines necessary service components and user friendliness. Plattformens intuitiva struktur gör investeringsprocessen enkel och logisk.

CMN TOKEN

Laddning för  
token: CMN $ 0,5 för en  
extra kostnad ICO Token:  
CMN 1 $ per ICO
  • IC Startdatum: 13 januari 2018-31 januari 2018  
    Bonusprogrammet för den ursprungliga köparen av token är inte angivet. 

    • Minsta kostnad: $ 0,2 miljoner. USA  
    • ICO: s huvudmål: 0,5 miljoner. USA  
    • Maximal kostnad: 1 miljon USD. USA  
    ICO Datum:  
    1 mars 2017 - 30 mars 2017

     • Minimikostnad: 1 miljon dollar. USA  
    • ICO: s huvudmål: 5 miljoner. USA  
    • Maximal kostnad: 10 miljoner US-dollar

Vägkarta

Mars - Juli 2017 - Utveckling av begreppet plattform "CompositeCoin"; 
Augusti - Oktober 2017 - Förberedelse inför ingången till Preyko; 
November 2017 - börjar med reklamföretaget "Preyko"; 
December 2017 - början av Preico; 
Januari 2017 - Februari 2018 - Skapa en prototypplattform; 
Mars 2018 - börjar ICO; 
April 2018 - ingången till affären "CompositeCoin". Funktion av den fortsatta utvecklingsplattformen; 
Maj 2018 - lansering av "CompositeCoin" plattformen; 
Augusti 2018 -50 grundades först ett innovativt projekt; 
Januari 2019 -500 sätter ett innovativt projekt. 
Mars 2019 - Börja valutahandel för att säkerställa maximal likviditet av publicerade tokens.
CompositeCoin-plattformen använder ICO-mekanismen för att locka till sig investeringar. Det betyder att investerare kommer att förses med kryptocoyin, det vill säga en token, jag utbyte mot investeringar. När en investerare har hittat ett projekt på plattformen kan han köpa tokens som ett sätt att investera. CompositeCoin är en plattform som bara tar emot innovativa projekt från den reala ekonomin. Med hjälp av blockchain-tekniken kommer denna plattform att minimera kostnaden för attraktiva investeringar och minska investeringskostnaderna.